Pàgines

dimarts, 28 de febrer del 2012

Acabem amb la reproducció

Hui hem donat com acabat el projecte de la reproducció, ja que la setmana passada vam fer les esperades exposicions dels diferents grups de treball (que per cert, cada vegada ens ixen millor).
Ahir vam tindre que entregar el resumen individual sobre aquest.
I per acabar hui hem vist les idees previes i el mapa conceptual que vam fer al principi, per a vore i comprovar si tot el que pensaven al principi de fer el treball de la reproducció era cert o ens havien enganyat en algo (que per cert, solament haviem fallat en dos cosetes de tot el que vam possar). També hui hem fet una crònica sobre el que ens havia paregut treballar amb el equip que ens havia tocat en aquest (que per cert, vulc agrair al meu grup que moltes gràcies per fer-hó tan bé, no barallar-se i aportar al màxim).

Vos pose el treball del meu grup, encara que pulsant en els altres equips anireu als demés treball dels meus companys de classe. Espere que vos agrade.
- Equip 3: L'aparell Reproductor Masculí

dilluns, 20 de febrer del 2012

Preparant el Viatge de Final de Curs

Hui hem començat a bore la pàgina que a creat la nostra mestra per al Viatge de Final de Curs, per si no ho sabeu ens anem quatre dies i tres nits a Granada.

En aquest viatge tan especial ens acomiadarem de l'educació primaria, per així donar l'entrada a l'educació secundaria. També aquesta experiència ens servirà per conèixer-nos fora de l'entorn educatiu, divertir-nos, passar-nos-ho bé, i sobretot aprendre en un entorn nou amb un gran passat històric, com és l'Alhambra.
En aquest visitarem el medi ambient de aquesta ciutat, el Parc de les Ciències, el Planetari de Granada, la Catedral de Granada, etc. 

Vos aniré informant més detalladament sobre això, però si voleu saber més, vos pose la pàgina que a creat la nostra mestra allí trobareu molta informació del tema. Espere que vos agrade. 


divendres, 17 de febrer del 2012

Entenem tots el mateix?

Ahir en la assignatura de Ciutadania vam fer un joc, que tractava de que la professora fa un dibuix del que vulga (la nostra el va fer de diverses formes geomètriques) en una fulla, i aquesta se la dona a un alumne de la classe per a que la descriga però sense fer gestos, es a dir, solament amb la veu (sense que els altres el vegen). Amb les indicacions que faça l'alumne que te la fulla, els altres tenen que dibuixar el que entenen del que diu aquest, encara que si alguna cosa no het queda clara o l'entens pots preguntar.

Al final d'aquesta activitat ens hem donat compte que no es tan fàcil ser el que dirigeix la classe, ja que els que estaven donant les indicacions del que hi havia que dibuixar s'han posat nerviosos i estressats, perquè els demés no paraven de parlar, preguntar i no prestar atenció al que deia. També ens hem donat compte que al acabar els dibuixos i comparar-los amb l'original, poca gent la havia fet pareguda, ja que aquests no estaven amb el que tenien que estar.

Aquesta activitat te significat: per a fer les coses bé hi ha que atendre, escoltar i estar callat.

diumenge, 12 de febrer del 2012

La reproducció

Aquesta setmana hem començat en Coneixement del Medi a veure el tema de la reproducció.
En primer lloc, hem tingut que fer una enquesta sobre el que sabíem i fer un mapa conceptual entre tota la classe, també vam veure vídeos generals per al treball individual que tindrem que fer i entregar a continuació del treball en equips.
Cada grup, tenia que fer un mural i una presentació en Google Docs sobre el tema que els haja tocat.

Vos pose la webquest que ha fet la nostra mestra MªCarmen per al tema:
La reproducció humana.

També vos volia dir que a partir d'aquest projecte en totes les sessions de Coneixement del Medi anem a reservar els últims 10 o 5 minuts, per a completar un diari d'estudi, per a saber el que hem fet en tota una sessió, si hem perdut el temps o no, etc.

dimecres, 8 de febrer del 2012

Descripció d'un animal (Un gos de la raça: West Highland White Terrier)

Vaig a descriure a un gos blanc de la raça: West Highland White Terrier 

Aquest tipus de gos prové de la raça dels Terriers (o també anomenat Westies) que va ser descoberta en Escòcia. 
Pesa aproximadament de 5 a 11kg i la seua altura media es de 28cm, la seua cola medís d'altura media de 6 a 14cm. Com tots els gossos té quatre extremitats, el seu pell està cobert de pell que aquest a d'estar cuidat a perfectes condicions. 
Són carinyossos, amorosos i molt bonics. 
Aquest pot viure en llibertat, encara que es millor que viva en una casa per a que aquesta li puga donar els tractaments que necessita, a part aquest no ocupa molt espai ja que es molt petit. També pot viure en una casa per que es molt útil per al ser humà que utilitza la caça. 
Com tots els gossos els seus enemics són els gats. 

Espere que vos haja agradat la meua descripció.